Avatar billede pernillevd Praktikant
04. maj 2021 - 08:46 Der er 3 kommentarer

Bloker spammails i Hotmail/Outlook.com

Hej

De seneste uger er har jeg modtaget virkelig mange spammails på min Hotmail. Ofte 20-30 om dagen.

Jeg har oprettet en masse regler, for at få forsøge at dæmme op for dem, men de bliver ved med at komme igennem, og ofte består mailene kun af billeder, der indeholder de ord jeg har oprettet regler imod.

Jeg har også forsøgt at blokkere afsenderne, men ofte er afsenderadresserne kendte mailadresser fra fx @matas.dk eller @zalando.dk, som jeg gerne vil modtage mails fra.

Microsoft telefonsupport har ikke været til meget hjælp. Deres eneste råd var at oprette regler, selvom de også sagde, at det ikke ville afhjælpe problemet.

I følge denne video (https://www.youtube.com/watch?v=QsMLm54im6Q), så skulle det været muligt at se en oversigt over, de maillister man er tilføjet, så man kan framelde sig dem, men det virker vist kun på amerikanske udgaver af Hotmail/Outlook.

Er der nogen, der ved om en tilsvarende funktion i den danske Outlook.com, eller er der nogen. der kender en anden måde at blokkere disse spammails på?

Mvh Pernille
Avatar billede thomas_bk Ekspert
04. maj 2021 - 09:04 #1
Jeg har gjort det at alle mails som udgangspunkt er spam. Så er det kun dem som jeg har oprettet kontakter på som lander i indbakken.
Det kræver selvfølgelig at man er opmærksom på sin spam bakke at der ikke ligger noget man rent faktisk skal bruge. Så det kræver lidt disciplin.
Avatar billede pernillevd Praktikant
04. maj 2021 - 09:22 #2
Hej Thomas

Hvilken regel har du oprettet for at gøre alle mail til spam?
Avatar billede thomas_bk Ekspert
04. maj 2021 - 09:36 #3
Jeg kan ikke rigtig finde det i det nuværende outlook online, det er meget lang tid siden jeg har gjort det.
Men jeg kan se at hvis man tilgår indstillingerne kan man sætte kryds i en indstilling for noget ala 'have kun tillid til afsender på sikker-listen' (jeg kører engelsk)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.