Avatar billede Bexelbud Novice
14. maj 2021 - 10:53 Der er 4 kommentarer

1080ti med vandskade?

Hej for at gøre en lang historie kort, så fik jeg cola en min computer. Computeren blev erklæret total skadet og  Forsikringen dækkede skaderne. Men mit 1080ti var for gamle til at blive fuld erstattet så valgte at få det retur, både fordi jeg ikke selv kunne se skader på selve kortet og fordi priser på nye kort er sky høje.

Computer firmaet sendte kortet tilbage i en “sølvpapirs pose” desværre har de ikke fået tømt kortets (vandkøling) ordenligt så der var tydeligt dråber og fugt pletter på kortet :( mit spørgsmål går på hvor længe skal det tørre? Og hvis det ikke virker nu hvordan står jeg så? Jeg har taget billeder og kontakt til firmaet, de har ikke fortalt hvor længe kortet skal tørre. Jeg har haft det liggende i 2 dage nu og fugt pletterne er væk fra overfladen men hvad med inde bagved køler modulet? Jeg håber det virker for gider ikke ud i en kamp om kortet er død af deres fejlhåntering.
Avatar billede ErikHg Ekspert
14. maj 2021 - 14:30 #1
Jeg ville prøve med trykluft på dåse, for denne kan komme ind alle vegne.

https://www.avxperten.dk/komprimeret-luft/komprimeret-luft-600ml-deltaco-gaming.asp

https://www.jemogfix.dk/airduster-luftspray-400-ml-autozone/1141/9052318/

Der er flere steder end de to i linkene,
Avatar billede 220661 Ekspert
14. maj 2021 - 15:18 #2
Hvis det er rent vand bør det ikke skade print. Er man i tvivl kan overfladen renses med isopropyl alkohol og herefter tørres igen. Har hørt om tørring i en ovn et par timer ved Ca 60 grader. En ting er sikker dog. Det skal være helt tørt før der sættes strøm til det. Jeg ville lægge det på en lun radiator på et håndklæde i en lille uges tid.
Avatar billede Bexelbud Novice
16. maj 2021 - 13:51 #3
jeg har fået det til at køre tørrede det i 2 døgn foran varme blæser med afstand og luft blæstet det efterfølgende
Avatar billede 220661 Ekspert
16. maj 2021 - 15:37 #4
#3 Sådan der. Godt det virker :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Dansk hotelplatform betalte løsepenge til ransomware-hackere, men to uger efter er selskabet stadigvæk ramt af problemer
Den 9. juni blev den danske hotelplatform AK Techotel ramt af et ransomware-angreb, og modvilligt valgte selskabet dagen efter at betale løsepenge. Men i dag to uger efter, bliver der stadigvæk arbejdet på højttryk på de indre linjer, og problemerne er stadigvæk ikke løst fuldstændigt.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.