Avatar billede petersen7913 Forsker
14. juni 2021 - 15:44 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Default værdi for et Double felt fungerer ikke

Jeg har en tabel med feltet [Sales volume]
Det er defineret som Double, formatteret med #.###, Default value er sat til 0.

I samme tabel har jeg et andet felt defineret som currency og også med default value = 0.

Når jeg åbner tabellen som Sheet vises currency feltet fint med 0,00 kr som default value, men ikke [Sales volume]. ?????

I min kode har jeg bl.a. en Insert into tabelen... hvor jeg eksplicit sætter [Sales volume] til 0 ....Når jeg ser på dataene i tabellem bagefter ar alt gået godt i min insert UNDTAGEN [Sales volume], der stadig er Null.

Jeg har prøvet at åbne tabellen son Sheet og taste 0 ind i feltet - der bliver fjernet lige så hurtigt jeg forlader feltet.Jeg kan taste andre værdier også i min Insert men 0 .....???????

Nogen gode ideer????????

Pft
Avatar billede Gustav Forsker
14. juni 2021 - 15:58 #1
Sæt formatet til: #.##0
Avatar billede petersen7913 Forsker
14. juni 2021 - 16:03 #2
Jeg prøver - tak

Jeg læser først data fra et regneark ind i en temporær table. der kan jeg se, at hvis jeg sætter feltet til 0 i regnearket bliver det læst korrket ind som 0 i den temåporær tabel. Men det kommer ikke med over i den rigtige tabel.
Avatar billede petersen7913 Forsker
14. juni 2021 - 16:10 #3
TAAAAAK :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Cybersikkerhedsprofessoren har ét ønske til sit arbejdsliv - I over 20 år er det lykkedes: "Dér besluttede jeg mig for, at den afhængighed ville jeg forsøge at undgå"
Der er én ting, som professor i cybersikkerhed Jens Myrup Pedersen ikke vil have skal overtage sit arbejdsliv. I mere end 20 år er det lykkedes ham at holde fast i sin beslutning, som han tog allerede før, han begyndte sin karriere i it-verdenen.
Computerworld
Gigantisk kollektivt nedbrud rammer flere internationale hjemmesider
Igen var flere internationale hjemmesider ude af drift. En fejl ramte over 50 af de største internationale websites tordag aften. Se alle detaljer on nedbruddet her.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Sådan får du maksimal værdi af serverudskiftning i SMV-organisationen
I denne analyse får du viden om, hvornår du udskifter hardware i den mellemstore virksomhed, så du optimerer værdien af både den eksisterende og kommeunde investering.