Avatar billede tingleff Praktikant
03. august 2021 - 12:22 Der er 1 kommentar

Netværk til koncerter

Hej alle

Jeg har brug for lidt råd om den bedste løsning for os når vi er ude og spille musik.

Mit ønske er at jeg vil lave et trådløst netværk således at vi kan have et setup hvor at vi kan have et lukket netværk mellem vores lydtårn og scenen. Og vi skal kunne connecte via wifi fra enheder på scenen og lydmanden ved mixeren skal også være connectet via wifi.
Så skal det være sådan at hvis vi vil streame live så skal vi på det pågældende spillested kunne trække et kabel fra stedets router ind til vores system som et slags WAN og derved har vi vores netværk uden andre kan logge på det.
Min tanke er at der opstilles en router ved lydmanden og evt et acces point på scenen og de 2 så snakker sammen... Eller er der en bedre løsning?

Håber det giver mening :-)

På forhånd tak :-)

Tingleff
Avatar billede claes57 Ekspert
03. august 2021 - 13:24 #1
der er vel kabler fra lydmand til scenen i forvejen - så et mere ville ikke være det store, og det sikrer hastighed og kvalitet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.