Avatar billede kimba88 Praktikant
04. august 2021 - 12:27 Der er 1 kommentar

Vibration slået til men lyd på bestemte kontaktpersoner?

Hej jeg har en Asus Rog Phone 1 med android version 9.0. Er det muligt at have sin mobil sat på vibration, men stadig modtage sms og opkald MED lyd på på en bestemt kontaktperson? Umiddelbart synes jeg ikke 'Forstyr ikke' er den indstilling jeg søger. Jeg vil stadig gerne modtage alle notifikationer, smser og opkald. Det skal bare være på vibration det hele, undtagen én kontaktperson som der er vigtig jeg ser beskederne fra og hører telefonen ringe fra med det samme. Er der en løsning?
Avatar billede Erik K Professor
04. august 2021 - 22:58 #1
Det kan være, at Asus har rettet metoden til, så fremgangsmåden ikke helt svarer til standard i Android, men du skal finde noget der ligner dette, så du får ringe- og/eller beskedlyd når en bestemt kontakt ringer eller sender sms, selv om du slår "Forstyr ikke" til:

Åbn appen Indstillinger
Tryk på "Lyd og vibration" og derefter "Forstyr ikke" og så "Tillad undtagelser"(Brugerdefineret)

Vælg, hvad du vil tillade:
Samtaler/opkald fra:
Her kan du bl.a. vælge f.eks.
Alle,
Kun kontakter eller kun stjernemarkerede kontakter(favoritter)
Gentagne opkald. Du kan tillade opkald fra den samme person, når vedkommende ringer to gange inden for 15 minutter, ved at aktivere Tillad gentage opkald.

Samme fremgangsmåde kan du anvende for "Beskeder"

Du skal så huske at stjerne- eller favoritmarkere den pågældende kontakt.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Den amerikanske it-milliardær Chris Sacca skulle have været ambassadør i Danmark, men planerne blev ødelagt af Trump: “Ja, den er god nok. Jeg skulle have haft Rufus Gifford job"
Amerikanske Chris Sacca er milliardær og kendt som deltager i den amerikanske udgave af Løvens Hule, og hvis ikke Donald Trump havde vundet det amerikanske præsidentvalg, var han formodentligt blevet USA's ambassadør i Danmark.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Performer jeres nuværende IT-setup også fra Kina og andre kontinenter?
Sådan optimerer og sikre du din performance. Læs mere her og hør, hvordan du reelt bliver i stand til at optimere dine globale IT-operationer.