Avatar billede fpen2015 Novice
03. september 2021 - 14:54 Der er 5 kommentarer

Hastigheds problem

Hej alle.

Jeg skriver, da jeg har været i dialog med yousee support men de har henvist mig til en teknikker som ringer mandag. Jeg tillader mig derfor alligevel, at høre om nogle har et bud i denne problemstilling jeg går i.

Jeg har igår haft en teknikker ude for, at upgradere mit internet fra 300 mb til 1000 mb (Det var min kæreste der var hjemme). Teknikkeren vurderede ikke der skulle nyt modem til. Når jeg går på www.mitwifi.dk står den som 1000mb / 100.
Når jeg går på www.fast.com laver den resultatet på 300 mb. Hvilket vil sige den ikke har forøget min hastighed. Jeg har prøvet på kabel og 5gz på forskellige computer og ipads.

Nogle råd?
Avatar billede claes57 Ekspert
03. september 2021 - 16:31 #1
hvis du er via kabel (ikke fiber) så er deres hastighed 'op til 1000' og ikke garanteret 1000 altid/hele tiden. Så med kabel, så er det op til, hvor mange brugere, der er i det antennesystem, som du er en del af.
Avatar billede fpen2015 Novice
03. september 2021 - 18:37 #2
Den er jeg med på men den har ikke rykket sig over 300 mbs. Hvilket var det jeg havde før. Og når jeg er eneste bruger i huset rykket den stadig ikke 300.
Avatar billede claes57 Ekspert
03. september 2021 - 18:54 #3
klag til uc - deres tekniker har svigtet, og du burde måske have ny modem/router. Typisk vil deres support sende den til dig uden beregning, og de vil ikke have den gamle tilbage (de kan se på hjemmekontoret, hvad du har)
Avatar billede jk45 Forsker
04. september 2021 - 05:31 #4
Det er meget sjældent et router problem. Der er 2 muligheder enten har han fået set forkert og ikke skiftet dit stik til et doxis 3.1 stik og ellers mangler der bonding på. Den skal som regel aktiveres manuelt af teknikeren når han kommer og går i gang,
Avatar billede fpen2015 Novice
06. september 2021 - 16:55 #5
Jeg har netop talt med teknikker som henviste mig til denne speed test https://play.google.com/store/apps/details?id=org.zwanoo.android.speedtest&hl=da&gl=RU den skulle være retvisende. Her vidste den også min forbindelse til 951 mb og 113 upload
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Kom på flere e-handelsplatforme uden besvær – og sæt fart i dit salg!
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.