Avatar billede tobberjas Seniormester
07. september 2021 - 20:40

Bose NC 700 og støjniveauer

Hej.
Jeg har en Bose NC 700.
Jeg oplever bare,. at når jeg vil ændre på de støjniveauer, som der er, og den er på niveau 0, så er der stadig noget som er tændt, hvor selve lyden udefra kommer ind i høretelefonerne.
Jeg tænker det er Ambient Sound, men har ikke fundet noget om, hvordan man slår funktionen fra, hvis man overhovedet kan det.
Jeg kan se, når jeg går ind i Bose Musik appen, og går ind i støjreduktion, kan jeg se, at støjreduktion er tændt, og når jeg slår den fra, er Ambient Sound også slået fra.
Er det muligt, at når jeg slår støjreduktionen fra, at Ambient Sound ikke bliver slået til? Da jeg ikke har brug for dette, og jeg vil også gerne spare på batteriet.
Det er lidt irriterende hele tiden at skal gå ind i appen og slå det fra, når jeg kan ændre de andre støjniveauer med hjælp af knappen på selve høretelefonerne.
Håber der er en, som har en løsning.
På forhånd tak.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterSeneste spørgsmål Seneste aktivitet
I går 21:01 Tune en pc med win 10 Af lurup i Windows
I går 19:55 Iphone x lyd problem Af fpen2015 i iOS, iPhone & iPad
I går 19:42 PC Lag Af Mikkel.AJ i PC
I går 17:41 Afsenderadresse ugyldig Af Pia i E-mail
I går 17:24 Tal i kolonner 1 til ...... Af ErikHg i Excel