Avatar billede Mikael Ekspert
04. november 2021 - 12:02 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

"Restore Defaults" i Bios

Mest af nysgerrighed ;)

I computerens bios under "Save & Exit" er der flere muligheder.
Bl.a. en "Restore Defaults"
Muligheden/valget siger sig selv. Og dog ??

Hvilken "standard indstilling" får man så ??

1. Som da computeren/bios var fra starten af, da den var "ny" ?

2. Hvis Bios senere er blevet opdateret, er det så tilbage til den opdateret Bios, eller helt tilbage til den oprindelige "medfødte" bios ??

Eller noget helt tredje ?
04. november 2021 - 12:30 #1
Din opsætning af hardwaren bliver sat til fabriks opsætningen.

Hvis du f.eks. har ændret boot order, bliver den resat til fabriks indstilling.

Din BIOS version forbliver den samme.
Avatar billede Mikael Ekspert
04. november 2021 - 12:40 #2
#1 Super tak.. Det regnede jeg også med ;)
04. november 2021 - 12:47 #3
Velbekomme.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester





CIO
Sådan tager top-CIO Pernille Geneser livtag med 40 år gamle it-systemer i Stark Group med 10.000 medarbejdere