Avatar billede Ducky Juniormester
11. december 2021 - 12:32

Udviklerværktøj kunne ikke indlæse kildekortet

Kære Computerworld,

Er der mon nogle der kan besvare hvorfor at jeg lige pludselig ikke kan få adgang til et online spil længere ?
Jeg sidder tit og spiller et spil som hedder The-west online på computeren men igår eftermiddags blev jeg "logget" ud af spillet og prøvede så at logge ind igen men kunne ikke få adgang selvom jeg skriver både brugernavn og kodeordet rigtigt.
Jeg har prøvet med flere forskellige hjemmesider men uden held, jeg kan nemt logge ind på andre hjemmesider og spille et andet spil, hvis jeg f.eks. vil bruge hjemmesiden komogvind.dk så er der ingen problemer.
Når jeg prøver at logge ind på The-west.dk så skriver den at den er blokeret :O
Jeg har prøvet at søge lidt rundt under hjælp inden på hjemmesiden og får sådan en besked: Mixed Content: The page at 'https://www.the-west.dk/' was loaded over HTTPS, but requested an insecure frame 'http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FTheWestGame&layout=button_count&show_faces=false&width=450&action=like&colorscheme=light&height=21'. This request has been blocked; the content must be served over HTTPS.
Udviklerværktøjer kunne ikke indlæse kildekortet: Indholdet kunne ikke indlæses for https://www.the-west.dk/lib/web-animations-js/web-animations.min.js.map: Indlæsning er annulleret på grund af timeout ved indlæsning

Og det synes jeg bare er underligt da jeg ikke tidligere har haft problemer med det spil.

Jeg håber virkelig at der er nogle der kan hjælpe mig med at få det problem løst.

Hilsen Kristian
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester