Avatar billede Ove Steen Novice
17. januar 2022 - 17:02 Der er 3 kommentarer

Påmindelse ved fødselsdag iPhone/iPad

Når man indsætter en begivenhed i kalenderen på iPad, iPhone, Mac, kan man indstille påmindelse med lyd et valgt tidsrum før start.
Fødselsdage indskriver man i kontakter, og så bliver de vist i kalenderen. Men hvordan indstiller så at få påmindelse om fødselsdagen med f.eks. en lyd dagen før?
(iPhone/iPad nyeste iOS)

Venlig hilsen
Ove Steen smidt
Avatar billede claes57 Ekspert
17. januar 2022 - 18:30 #1
I kalender (ipad) finder du en persons fødselsdag. Klik på den (feltet, hvor person er nævnt), og se 'Advarsel' - klik på den, og vælg 1 dag før.
Og så skal alle personer gås efter og rettes til en dag før.
Avatar billede ink Ekspert
17. januar 2022 - 19:35 #2
Det er nok lidt nemmere at gå i indstillinger - kalender - tidspunkt for standardadvarsler - fødselsdage og her vælge 1 dag før 😀
Avatar billede Ove Steen Novice
17. januar 2022 - 23:22 #3
Der kommer ikke noget punkt, der hedder "Advarsel", når man på iPad eller iPhone klikker på personen, der har fødselsdag. Det gør der kun ved emner, der er oprettet i kalenderen. Ikke hvis de er oprettet i Kontakter.
Forslaget fra Ink har jeg fundet ud af. Nu mangler jeg at kunne bestemme, at klokkeslæt for Standardadvarsel for fødselsdage kan sættes til andet end 9.00.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?