Avatar billede Mikkelsen157 Novice
25. januar 2022 - 23:40

Jeg skal opgradere min CPU og skal bruge hjælp :-)

Hej derude

Jeg skal opgradere min nuværende AMD Ryzen 5 3600 da den ikke længere møder mine krav til gaming. Jeg er har set på at opgradere min CPU til enten AMD Ryzen 9 5900X eller en I5-12600K. Mit motherboard understøtter kun AMD og er en B450M DS3H. Jeg har for et års tid siden opgraderet min GPU til et RTX 3070 og undrer mig derfor om det ville give mening at opgradere mit motherboard til et bedre et som kan understøtte Intel CPU'er fremfor at opgradere til en bedre AMD CPU med mit nuværende motherboard. Jeg prøver at fokusere på at få så meget ud af mine penge som muligt, samtidig med at jeg ikke vil bottleneck min GPU og den CPU jeg opgraderer til ved at have et outdated motherboard.

Dette er med den tanke at I5-12600K koster en del mindre end en Ryzen 9 5900X. Derved ville jeg med fordel kunne skifte til et motherboard der understøtter Intel CPU hvis det skulle give mening.(hvis mit nuværende motherboard skaber bottleneck)

Hvis der mangler nogle oplysninger så skriv endelig.

På forhånd tak for hjælpen :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Årets CIO 2022: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?