Avatar billede rickiegrayholm Juniormester
29. marts 2022 - 14:05 Der er 1 kommentar og
1 løsning

PHP og Javascrip - {{php_for_product_pool}} {{php_if_i_0}}

Hej,

Jeg har lige købt et hosting og uploadet et site (som virkede på det gamle) men nu viser den kun {{php_for_product_pool}} {{php_if_i_0}} istedet for selve produktet.

Er der noget der skal aktiveres på hosting (one.com).
Der er mange af den slags fejl.

Håber at i kan hjælpe.
Mvh Rickie
Avatar billede Henrik Hansen Seniormester
31. marts 2022 - 11:14 #1
Der findes mange måder, at fortælle browser "Erstat {[NOGET}}" med "Noget andet", og uden at vide hvilket CMS/backend-kode du bruger, så kunne du søge der først (i den funktion som erstatter tekst i din templates)

Det lugter lidt af, at din PHP version på den nye host ikke er den samme som på den gamle, og der er noget i din kode som fejler - og dermed ikke får "behandlet" det indhold, som ellers skulle vises på siden.
Hvis koden er lavet til f.eks. PHP 5, og den nye host kører PHP 7 (eller 8), så er der høj sandsynlighed for at der kode/funktioner, som ikke længere er understøttet ("deprecated") = det vil fejle.
De fleste PHP-hosted sider, skjuler (af sikkerheds grunde) visning af PHP-fejl. Man kan/skal se den slags i PHP-loggen på server. Her kan du måske se præcis hvor koden fejler.

Er dette en JavaScript-fejl, kan det måske ses i din browsers Developer-Tool / Inspector. Det kan være koden bliver lavet dynamisk fra backend og mangler noget.
Avatar billede rickiegrayholm Juniormester
22. april 2022 - 13:24 #2
Hej Henrik,

Tak for svar. Det var databasen der manglede!!! Da fuck :-)
God weekend!

Mvh Rickie
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital