Avatar billede Susanne Novice
25. april 2022 - 14:52 Der er 5 kommentarer

Side ikke indekseret hos Google

Jeg har oprettet en side for en af mine venner. Det er nu et par uger siden at jeg lavede siden. Jeg har lavet  en sitemap og undersøgt at jeg ikke har en robot.txt. Jeg har været omkring Google Search Console og lagt mit sitemap og fået status som succes.
Jeg har søgt en masse og kan ikke finde hvorfor den ikke kommer frem. Er der mon nogen her som kan give mig et bud på hvad der kan være galt.
Siden hedder https:historiensgang.dk
Avatar billede claes57 Ekspert
25. april 2022 - 19:22 #1
Hvis jeg på google søger på 'historiens gang' så er der 39 millioner 9 hundrede tusinder links. Har du regnet med at komme på side 1?
Hvis jeg søger 'historiensgang' og i værktøjer sætter den til Ordret (ellers vil google sætte et mellemrum ind), så er siden #1.
https://www.google.com/search?q=historiensgang&sxsrf=APq-WBt1Z0zPfEZNUHRbNmBge6a1uekR0g:1650907175548&source=lnt&tbs=li:1&sa=X&ved=2ahUKEwi4wYW-3K_3AhXUAxAIHYWKDfsQpwV6BAgBECQ&biw=1467&bih=919&dpr=1
mens dette spg er #3.
Avatar billede Susanne Novice
26. april 2022 - 12:04 #2
Hvis du ser på det søge resultat du der har delt linket til så er der ingen link til hjemmesiden. Og ja jeg forventer at når jeg søger på historiensgang.dk så kommer siden op som et af de første i søge resultatet. Hvis jeg laver en site:historiensgang.dk er der intet søgeresultat. Så siden er ikke indekseret hos Google. Og jeg forstår ikke hvor en evt. fejl ligger.
Avatar billede claes57 Ekspert
26. april 2022 - 12:53 #3
ok, se på https://cvrapi.dk/virksomhed/dk/historiens-gang/43168975
der er link til siden, men kun med http - kan du ikke få rettet link til https og bruge det konsekvent fremover - jeg tror, google ikke gider http længere.
Siden bør (og det virker) refereres til https://historiensgang.dk så tjek også sitemap.
Avatar billede Susanne Novice
27. april 2022 - 09:26 #4
Jeg har i html'en sat koden ind så du bliver tvunget til at gå til https. Så problemet burde ikke ligge der. Den side du heviser til er jo blot en side med et link, og ja den kan vi også rette. Men hvordan eksterne i øvrigt skriver link til siden, burde vel ikke have betydning for om siden bliver indekseret.
Avatar billede claes57 Ekspert
27. april 2022 - 10:04 #5
Google sætter hos mig et mellemrum ind - også når jeg søger 'ordret' - kbh har succes med historieture - så det må være en fejl i google orddelingskode.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

CIO
Stort CIO-interview: Lemvigh-Müllers milliard-omsætning er blevet digital