Avatar billede nemlig Professor
25. september 2022 - 11:40

Søger udvikler til småopgaver med CSS, PHP og Javascript

Hejsa.
Jeg er pt. ved at lave et responsiv design af en bookingformular, og det har jeg efterhånden bøvlet alt for længe med. Så nu er jeg nået til det punkt, hvor jeg gerne vil betale for hjælp til løsningen.

Så lige nu eftersøger jeg hjælp til CSS.

Derudover har jeg engang imellem brug for hjælp til noget PHP og Javascript og kan godt tænke mig et samarbejde om dette.

Jeg har en hobbyvirksomhed, hvor jeg har udviklet et bookingsystem til hytteudlejning. Det er primært skrevet i PHP og en smule Javascript.
Jeg er ikke uddannet indenfor programmering, og det programmering, som jeg behersker, er selvlært (så der er også meget, jeg ikke kan).
Jeg har fra tid til anden trukket på en udvikler, når mine evner ikke har rakt.
Dette samarbejde har jeg været vældig glad for, men udvikleren har nu valgt at trække sig.

Hvis nogen er interesseret i et samarbejde eller vil hjælpe mig med en konkret CSS-opgave, er I meget velkomne til at kontakte mig på joern(a)kalendersystem.dk
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester