Avatar billede funkpost Praktikant
09. juni 2023 - 13:09 Der er 2 kommentarer

Automatisk undertekstning af dansk, oversæt til engelsk?

Hej alle!

Jeg har en dansk webshop ( https://www.cymbalone.dk ) hvorfra jeg sælger trommeudstyr - heriblandt bækkener som jeg filmer. I disse videoer "tegner og fortæller" jeg om produkterne.

Nu er det så sådan, at jeg også har en engelsksproget variant af shoppen ( https://www.cymbalone.com ). Her kører videoerne også (via YouTube som på den danke), men med engelske undertekster.

Denne oversættelse og undertekstning er ret tidskrævende, så jeg vil høre jer hvad I kender til af velfungerende software der faktisk virker, og kan generere en dansk tekst ud fra det jeg siger på videoen, for så at oversætte teksten til engelsk. Gerne smidt ud i et undertekstningformat YouTube kender.

Findes det overhovedet?

På forhånd tak!

Mvh
Gunnar
Avatar billede supportsiden Professor
09. juni 2023 - 16:20 #1
Måske du kan bruge noget herfra : https://support.google.com/youtube/answer/6373554?hl=en
Men er det ikke nemmere at tale engelsk in i stedet ?
Avatar billede funkpost Praktikant
10. juni 2023 - 10:21 #2
Det virker desværre ikke på dansk, men tak ellers.

Jo, jeg kunne godt tale engelsk, men nu er det en dansk butik med snart 10 år på bagen, hvor vi prøver at åbne op ud imod europa. Og indtil EU-markedet overtager salget fra den danske, så forbliver sproget nok på dansk.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester