Avatar billede sigyn Seniormester
10. august 2023 - 12:51 Der er 1 kommentar

Skærmplacering af åbnede pdf-filer

Jeg har et lidt spøjst problem, nok mest et irritatinsmoment i Outlook og/eller Adobe Acrobat Reader. Det er en fælles "postkasse", som vi er flere brugere til. Jeg ved ikke om det betyder noget.
Vi får hver dag flere pdf-filer tilsendt på mail. Når jeg åbner en, flytter jeg den over i højre side af min skærm, så jeg kan taste informationer fra den ind i et andet vindue i venstre side af skærmen.
Hvis jeg åbner en ny pdf fra samme afsender, uden at lukke den forrige, bliver vinduet liggende i højre side, med lige undtagelse fra en enkelt afsender, der rykker vinduet over i venstre side, hvis ikke jeg har lukket den forrige pdf. Hvis jeg så åbner flere nu, bliver den i venstre side, men hvis jeg rykker den til højre, flytter den tilbage til venstre, når næste pdf åbnes. Hvis jeg åbner fra en af de andre afsendere, mens pdf-vinduet er i venstre side, så bliver det i venstre side.
Jeg kan selvfølgelig bare vænne mig til at gøre det omvendt, altså have pdf'erne i venstre side, men nu er jeg blevet lidt nysgerrig på, hvorfor det opfører sig sådan
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester