Avatar billede Aaaaaa- Mester
18. oktober 2023 - 09:38 Der er 1 kommentar

Gantt tidslinje - markering af helligdage og weekender

Jeg har taget udgangspunkt i Excels skabelon til Gantt diagram. Jeg har skrevet mine "opgaver" i venstre side og så er der en tidsakse i højre side. Aksen er opdelt i måneder og ugedage.

Når jeg udfylder mine opgaver i venstre side, markeres længden af disse i tidsaksen ud fra antallet af dage. Jeg har oprettet en formel, der udregner antallet af arbejdsdage - men jeg ønsker også at få det visualiseret i tidsaksen, hvor jeg ønsker, at denne tager højde for helligdage og weekender - og markerer disse som f.eks. en grå farve.

Jeg har oprettet de kommende helligdage i et ark for sig i samme projektmappe.

Jeg har forsøgt mig med betinget formatering, men jeg synes ikke rigtig, at det virker og jeg er også i tvivl om hvordan jeg kan få den til at kigge efter både lørdage og søndage og helligedage oversigten.
Avatar billede ebea Ekspert
18. oktober 2023 - 12:43 #1
Prøv at upload dit ark. Det vil gøre det nemmere at se, hvad du har oprettet, og selve opstillingen.
Brug evt.  www.dropbox.com
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester