Avatar billede tobberjas Seniormester
28. oktober 2023 - 14:30

SmartHome

Hej.
Jeg håber dette indlæg er tilladt.
Jeg hedder Tobias. Er 22 år og er blind.
Jeg har oprettet gruppen: SmartHome for blinde og svagtseende, da jeg syntes det var begrænset hvor man kunne snakke om SmartHome indenfor vores mindre verden.
I den forbindelse vil jeg høre, om der er nogle personer, som arbejder for de mange SmartHome producenter, som kunne have lyst til at melde sig ind?
Dette gælder både firmaer og udviklere, som laver apps eller hvis man er forhandler til de forskellige SmartHome-producenter.
Når man er synshandicappede er det altid sværere at vide hvad man skal købe, da man ikke ved på forhånd om det er tilgængeligt for os.
Det er derfor jeg har oprettet gruppen.
Grunden til jeg gerne vil have  firmaer og udviklere ind, er for så nemt som muligt at rapportere fejl og giv positiv feedback til de enkelte firmaer og udviklere. Hvad der kan blive bedre for tilgængeligheden.Og for at kunne spørge mere ind til de tekniske ting på de enkelte produkter.
Der er jo færre synshandicappede end fuldt seende. Og med hjælp fra firmaer og udviklere, er målet at det skal være så nemt som muligt at rapportere eventuelle fejl og foreslag på en nem måde, fordi firmaer og udviklere også kan læse med i gruppen. Og er villig til på bedst mulig måde at gøre det så nemt og tilgængeligt som muligt for os.
Hvis der er nogle firmaer, udviklere eller personer med et synshandicap, som er interesseret i at melde sig ind i denne gruppe, så er i meget velkommen.
Hvis der er nogle, som er interesseret, kan i  melde jer ind her: https://m.facebook.com/groups/640416488241690/?ref=share
Hvis der er nogle, som har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at trykke på tasterne 🙂
På forhånd tak.
Mvh. Tobias, administrator af SmartHome for blinde og svagtseende.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester