Avatar billede mort1 Ekspert
29. oktober 2023 - 17:29 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Scanner program

I sin tid havde jeg et meget simpelt scanner program på min pc, man klikkede på scan, og det gjorde den så - Tror det var et standardprogram i Win. 10, måske også før - Jeg ved ikke om det er forsvundet med Win. 11, eller om jeg har slettet det, væk er det i hvert fald - Nogle ideer til at få programmet SCAN tilbage så det virker med Win. 11
Avatar billede hjolsen Ekspert
29. oktober 2023 - 17:50 #1
Måske  Windows Scan - kan hentes i store  !
Avatar billede mort1 Ekspert
29. oktober 2023 - 18:26 #2
Hjolsen - Det var lige præcis den - Tak for hjælpen :-)
Avatar billede fase Professor
30. oktober 2023 - 09:16 #3
HP scan and capture er et godt program, hvor du kan vælge mellem at scanne billeder  i forskellige opløsninger eller dokumenter. Der kan vælges mellem flere scannere, hvis man har behov for det.
Avatar billede mort1 Ekspert
30. oktober 2023 - 11:28 #4
Faktisk  har jeg til min Canon  printer/scanner  et ganske glimrende program med masser af valgmuligheder, men ind imellem har jeg blot behov for en hurtig scanning, uden at skulle tage stilling til alt muligt  andet.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester