Avatar billede barth Professor
23. maj 2024 - 11:55 Der er 1 løsning

Outlook 2019, opgaver er forsvundet.

Jeg kører Windows 11 og Outlook 2019 og bruger opgaver meget. For en sikkerheds skyld eksporterer jeg kontakter, drafts og Opgaver til en back up mappe.
Nu er alle mine opgaver pludselig forsvundet, og jeg har så forsøgt at importere den gemte fil der er på 8,24 gb. Jeg kan godt importere drafts og kontakter, men selv efter mange forsøg er det ikke lykkedes at importerer opgaver.
Når jeg sætter den i gang viser den en boks hvor der står, at den importerer opgaver, https://ibb.co/X2kFdPs men efter mange mange timer stopper den , og jeg får denne meddelelse. https://ibb.co/th1M3zz
Jeg forstår det simpelthen ikke. Jeg har før importeret mine opgaver uden problem.
Så jeg håber meget på hjælp.
Avatar billede barth Professor
23. maj 2024 - 14:23 #1
Nu prøvede jeg at sætte den i gang, og tillade kopier. Og så virkede det.
Tak
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester