De fleste virksomheder har efterhånden bevist, at AI virker.
Pilotprojekter leverer resultater. Medarbejdere bruger generative AI-værktøjer. Nye use cases dukker op på tværs af organisationen.
the LDB file contains information as to who is using (logged on) the database. A database can become corrupt if for example a person is logged on and the program fails then the LDB file still exists even though no one is using the program. Access has its own (normally hidden) tables for stroing information as the program runs, this infromation and also user tables can become damged (corrupt) if say the program fails or a network connectiomn fails.
Normally when all users exit the Access database (log off) then the LDB file will get removed. If the database is corrupt then you CAN delete the ldb file. It is no longer important.
I dont have an answer to question 3, I would NOT have believed it can!
Hej. En kommentar til spm 3. Jeg har tidligere været ude for det samme - at efter en fil har været anvendt kan den ikke slettes. Systemet siger at den er i brug. Min formodning er at det er en bug i styresystemet. Det hjælper normalt når man restarter maskinen.
Hi itbjarne! The error you mention is Access which is saying that the database is already in use. This is BECAUSE it is corrupt. If its possible to repair the database then the error message will no longer appear, but it isnt always possible to repair a corrupt dB. I understood question 3 as saying that the operating system (Windows 98) had made the file attributesd read only, which I DO NOT think it can.
Det er rigtigt at en database kan blive 'currupted' hvis en bruger lukker uautoriseret ned (bevidst eller ved systemnedbrud). Af og til låser styresystemet stadig databasen og .ldb-filen, selvom alle brugere har lukket korrekt. Ofte kan man i disse tilfælde stadig finde Access på en NT-jobliste (under Processor) - men desværre ikke på Win98 :o(
Ang. .LDB-filen, så kan du åbne den i f.eks. Notepad og se hvilke brugere, som har haft adgang siden filen blev genereres (typisk tidligere på dagen). Du kan altså ikke se hvem, som er på lige nu - blot hvem, som har været på siden filen sidst blev slette (Access sletter selv filen, når alle brugere er logget af) Det har ingen effekt at slette/overskrive/uploade .ldb-filen. Access sletter/opretter selv filen efter eget behov.
Jeg kunne godt tænke at vide, om jeg skal bruge .ldb-filen til noget ? altså om den er vigtig for at min database kan køre på et website, for hvis dette ikke er tilfældet så behøver jeg jo ikke, at uploade den - eller gør jeg ? !
Mht. de skrivebeskyttede filer så har jeg også været udsat for dette efter at have brændt dem ned på en CDrom og derefter overført dem fra CDrommen til skrivebordet !
Når du overfører en fil til en CD vil den automatisk blive skrivebeskyttet. (altid). Når du derefter kopierer tilbage til din disk vil den stadig være skrivebeskyttet, og du skal manuelt fjerne skrivebeskyttelsen.
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.