29. oktober 2002 - 18:52Der er
16 kommentarer og 1 løsning
Sletning af bruger i Windows ME?
For noget tid siden oprettede jeg en bruger/profil i Windows (ME), og vil nu gerne have denne slettet, fordi den fylder meget på mine drev. Men hvis jeg forsøger at gå ind i mappen "brugere" under kontrolpanelet, findes der ikke mulighed for at slette denne gamle profil. Hvordan gør jeg det så? (Sikkert et nemt spørgsmål).
I dette særtema ser vi på, hvordan cloud og AI bliver fundamentet for virksomhedernes digitale forretning, og hvordan de nye muligheder for automatisering og forretningsværdi kan udnyttes uden at miste overblik, sikkerhed og menneskelig kontrol.
Ja, det skulle man tro, men jeg kan ikke finde nogen "brugerkonti" i kontrolpanelet... Og problemet er, at jeg faktisk ikke kan huske, om der nogensinde har været sådan en mappe..! Det kunne jo være en fejl, at den ikke findes, men jeg tvivler. Findes der virkeligt ikke en anden måde at slette de gamle konti på?
Ja, det lyder ganske fornuftigt, armena, men så snart jeg trykker på Brugere, går den direkte til "Aktivér flerbrugerindstillinger", hvor der ikke er mulighed for at slette noget, men kun for at oprette en ny profil. Dette undrer mig meget - er det en fejl i kontrolpanelet? Jeg slettede for et stykke tid siden den gamle profil i Windows under "Profiles"? Er dette grunden til, at Brugermappen ikke giver mulighed for at slette den nu?
Ja, ok, det er fair nok, men jeg kan da ikke være den eneste på eksperten, der har ME på trods af dets dårlige rygte...! Er der ikke andre, der kan hjælpe mig på baggrund af det, jeg har fortalt?
Hmm... jeg tror egentligt at det der sker, er fordi den bruger du vil slette, er den bruger der er logget ind lige nu, og samtidig er brugeren den eneste bruger på maskinen.
Så jeg mener du skal aktivere flerbrugerindstillingen, logge på med et andet brugernavn, og derefter slette den gamle bruger.
Ja, tonnybrandt, det er rigtigt nok, at jeg har kun har én bruger på pc'en, men når jeg så opretter en ny og sletter den gamle, vil jeg vel bare ende med samme problem igen med den nye. Når jeg logger af den gamle, og går ind i kontrolpanelet, kan jeg stadig ikke slette den. Kan det slet ikke lade sig gøre at undgå at have en brugerprofil på pc'en? Jeg husker da, at jeg ikke havde nogen, før jeg oprettede den, jeg nu vil have slettet...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.