oplysninger i registreringsdatabasen
baggrund :-outlook på w2k-pro på arbejdsstation i et netværk
-lokaladministrator-rettigheder
første gang jeg logger på en maskine på netværket skal angives nogle oplysninger, bl.a. exchangeserverens navn samt om man tager computeren med på rejser.
disse oplysninger vil jeg gerne ændre(den om hvorvidt man tager computeren med på rejser), men det ligger tilsyneladende i registreringsdatabasen, for efter afindstallering og efterfølgende genindstallering af outlook, skal jeg ike angive dette igen.
hvad skal jeg slette i registreringsdatabasen for at kunne angive nye værdier til disse oplysninger?
