flere muligheder ved boot i xp
jeg kører xp pro og har nu gennem længere tid fået en valgmulighed ved boot om at starte xp eller (backup line)xp.der er 30 sek delay før den aut vælger xp.
hvordan fjerner jeg dette? det er ret irriterende at skulle se på.
jeg har kun xp liggende og det er installeret efter en formatering, så det har ikke noget at gøre med jeg har installeret flere styresystemer.
derudover får jeg en pop-up hver gang jeg lukker windows der siger at den ikke kunne køre en eller anden fil, er der nogen der ved hvor jeg får slået den fra? så vidt jeg kan se står den jo til at køre hver gang windows bliver lukket og jeg formoder den slags står samlet et eller andet sted i win.
