Jeg har et problem med at slette 'profiles' helt fra W2K serveren. Jeg kan godt nok slette dem, men hvis jeg opretter en profil med samme navn, så husker W2K at dette navn har været brugt.
I dette særtema ser vi på, hvordan cloud og AI bliver fundamentet for virksomhedernes digitale forretning, og hvordan de nye muligheder for automatisering og forretningsværdi kan udnyttes uden at miste overblik, sikkerhed og menneskelig kontrol.
Slettet bruger
14. marts 2003 - 20:03#1
Hvordan husker? Hvor sletter du profilen? Sletter du kun brugeren i AD?
Så vidt jeg husker kan man ikke slette profiler 110% da W2K "husker" på gamle profiler i SID-databasen. Men hvis du går ind under C:\Documents and Settings og simpelthen manuelt deleter de profiler du vil af med plejer der normalt ikke at være bøvl med dem. Men husk først at fjerne dem inde i Computer Management først.
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.