XP logon sletter indhold af personlig mappe !
Jeg har et 2000 netværk, hvor der normalt køre 98 klienter på.Der skulle så kobles en XP bruger på, og det er der egentligt heller ikke noget problem i.
Problemet består i at hvis en bruger logger på XP klienten, bliver alt hvad der ligger i brugerens personlige mappe slettet, og det eneste der er i mappen er XP templates, instillinger osv.
Er der nogen der ved hvad problemet skyldes ??
