smooth Nybegynder
29. januar 2004 - 14:43 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Hvor gemmer Outlook listen over blokerede e-mails

Hej alle sammen !

Nu er jeg ligesom alle jer andre GODT træt af alle SPAM mails som kommer ind på ens e-mail adresse. Jeg har nu igennet 1½ år brugt den blokerings funktion som Outlook har men det er jo ikke meget hjælp at hente der når afsender hele tiden skifter e-mail..

Så nu har jeg fået en kanon idé som jeg vil prøve at gennemfører. Men jeg kan ikke komme vider før jeg ved hvor Outlook gemmer alle mails som er kommet på min sorte liste..

Jeg går da stærkt ud fra at der er en for af db hvor alle mails gemmes i. Og jeg tror også at det er en DLL fil men måske tag jeg fejl.
Men mit spørgsmål lyder på :

Hvor på min computer finder jeg den fil/db som Outlook bruger til at gemme e-mails som jeg har blokered.

Hvis I kan hjælpe mig med dette så er jeg sikker på at det også vil hjælpe jer når projektet er færdig og alt bliver 100% gratis så det er bare med at komme med stien til den lille fil.

His det nu viser sig at den fil er på en eller anden måde kryptered, hvordan dekryptere man sådan ne..Men det ser vi først på når vi har filen..

Mange venlige hilsner
Srdjan L-B / smooth
aovergaard Nybegynder
29. januar 2004 - 15:00 #1
Prøv lige at søge på *.dbx så kommer alle dine mapper frem fra Outlook Express
I Outlook er det *.pst som du skal søge på.

Vi fra Spywarefri, vil med glæde modtage et evt. færdigt resultat på det du er ved at lave, og lægger også gerne en artikel fra dig ind på vores side hvis det lykkedes for dig. Du kan skrive til os via kontakt på http://www.spywarefri.dk Eller på denne adresse: TeamSpywarefri (at) hotmail.com Slet mellemrum og erstat (at) med @
smooth Nybegynder
29. januar 2004 - 15:07 #2
aovergaard >> Jeg siger tak..

Jeg skal nok give besked når det er klart.. Men skal vi ikke lige se om det kommer så langt :D
aovergaard Nybegynder
29. januar 2004 - 15:15 #3
Jo det må vi jo nok hellere *G* Men jeg skal nok følge ivrigt med i denne tråd, for at se hvad du finder ud af.
smooth Nybegynder
04. juni 2005 - 12:04 #4
lukker
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenesterIT-JOB
Se flere it-job hos


Premium
Microsoft bekræfter gigant-opkøb af AI-selskabet Nuance
Nuance Communication, der blandt andet har leveret teknologi til Apples Siri, er blevet opkøbt af Microsoft, der mandag eftermiddag bekræfter handlen.
Computerworld
Gigantisk datalæk: 600.000 danskeres Facebook-data offentliggjort på hackerforum
Data om 533 millioner Facebook-brugere på verdensplan er i weekenden blev lækket på hackerforum.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
"Vi var nødt til at sige til dem, at I er nødt til at sende ham hjem nu, for han begynder at knække"
White paper
Infrastruktur: Byg et velfungerende Data Estate i otte trin
Mange virksomheder trækker på så mange og righoldige datakilder, at det bliver stadig sværere at holde rede på alle de informationer, man har. Samtidig lever et traditionelt data warehouse sjældent op til hverken de aktuelle eller – i særdeleshed – fremtidige krav fra forretningen. Løsningen er at udvide til en egentlig Data Estate; et stykke kritisk infrastruktur som gør det muligt at opbevare, organisere, konsolidere og analysere organisationens samlede datamængde. Denne hvidbog giver et samlet billede af, hvordan man gennem otte trin bevæger sig mod at implementere og drage nytte af en Data Estate. Samt hvordan du prioriterer indsatsen, så den giver størst værdi for forretningen.