Avatar billede leif Seniormester
13. juli 2004 - 10:20 Der er 3 kommentarer og
1 løsning

Dokumenter - Synkronisering

Hej,

Jeg har været så heldig at få ny maskine på arbejdet !!! :-)

Men, men, nu har jeg sat den til at punktet Dokumenter er et netværksshare q:, så når jeg lukker går den igang med en synkronisering, kan jeg ikke få den til at lade være med dette ???

Fra
Leif
Avatar billede buddy45 Juniormester
13. juli 2004 - 10:31 #1
Højreklik Dokumenter på skrivebordet og vælg Egenskaber. Tryk Flyt og flyt den tilbage på den oprindelige placering.
Avatar billede leif Seniormester
13. juli 2004 - 10:45 #2
Hvorfor det ?

Jeg vil gerne have mine dokumenter til at ligge på serveren af hensyn til backup !
Avatar billede buddy45 Juniormester
13. juli 2004 - 11:05 #3
Så vidt jeg kan se skal du ind i gruppepolitik og rette. Vælg Start - Kør og skriv gpedit.msc tryk OK.
Under Brugerkonfiguration - Administrative skabeloner - Netværk - Offlinefiler dobbeltklikker du 'Synkroniser alle offlinefiler indden der logges af' og vælger Deaktiveret
Avatar billede screem_brille Novice
13. juli 2004 - 12:04 #4
Du kan indstille hvornår synkronisering skal foregå, ved at vælge indstilling af offline filer i stifinder (om den skal synkronisere når du logger på / af.

Og til vedkommende der mener at spørgeren blot skal flytte placeringen tilbage, hvorfor dog det, årsagen til du gør netop dette, er jo enten et backup, eller af brugeren skal kunne tilgå sine dokumenter fra hvilken som helst maskine.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester