Kan man ændre logon-funktionen?
Jeg har fornylig installeret XP Proffessionel på en maskine der er i netværk.Når man skal logge sig på som bruger for man den der trælse roll-down menu - dvs man kan ikke bare klikke på den profil man ønsker.
Det samme når man skal lukke computeren. Her skal man også i roll-downmenuen vælge hvad man vil.
Kan man ændre den til den normale logon-funktion og sluk-funktion?
