Lokal profil
Hej alle,Jeg har et spørgsmål til hvordan jeg kommer tilbage til standard instillingerne m.h.t. profiler? Jeg for denne meddelelse hver gang jeg lukker pc'en:
Din lokale profil blev dannet, da hjemmemappen blev slået fra. Vil du anvende den lokale profil til at overskrive din profil i hjemmemappen? Ja eller nej
Er der nogle der ved hvordan man undgår dette?
På forhånd tak.
Johnni
