Efter ti år i London, Madrid, Paris og Utrecht kommer Sabios AI-fokuserede program af arrangementer om kundeoplevelser, ‘Disrupt’, for første gang til Danmark.
Der er lidt spec. ved anvendelse af denne "vektor" figur :) 1. Man oprettetter et layer - står på dette som aktiv) 2. Laver den rounded rectangel... som altså en vetor! 3. Under vekor . til højre for layers klikkes på den runde stipled cirkel 4. Nu markeres figuren på layret og kan fyldes med en valgt farve - eller hvad man nu ønsker som evt. stroke/gradient... men det er altså fremgangsmåden ved de vektor figurer som der jo er rigtig mange af under Tekst tols i PS. Vil man lave en ny (vektor figur) så skal man huske, som med alm. layers, at der (også) skal laves ny vektor (layers) ellers overskrives den der evt. er der :)
Så ville jeg nok lave lave et lag helt i baggrunden, hvor du laver afrundede kanter. Så laver du en selektion af dette lag invertere denne selektion. Select -> Inverse. Derefter vælger du dit banner lag(som jeg går ud fra er "klappet sammen" til et lag.. og sletter. Derved skulle du kunne lave en afrundet kant :o)
Marker din firkant. Tryk Q for at komme ind i Quick-mask mode. Gå i Filter > Gaussian Blur og sæt den fx. til 4 (jo større, jo mere runding". Klik ok og gå i Image > Brightness/contrast og sæt contrast op til 94 klik ok. Tryk igen Q for at komme ud af Quick-mask mode, og farvelæg. Volia, så er der runde kanter =D
Der kan vist ikke herske tvivl om at "vektor" både er skarpest og nemmest, sam at der er en masse figurer der nemt syres fra tittellinien, f. eks. er de tre dounded rectangler her lavet 15 pix, 25 pix og 35 pix (hjørner) og desuden så - jo mere man arbejder med de vektor, des mere finder man ud af hvor effektive de er til en masse formål :) http://home.gvdnet.dk/~pouls/Vis/rounded.gif
Synes godt om
Ny brugerNybegynder
Din løsning...
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.