Avatar billede karisma28 Nybegynder
05. oktober 2004 - 20:49 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Kan ikke bruge dvd-medie til alle film

Hvordan kan det være, at de dvd-medier jeg har, fungere fint til nogle film, men ikke til andre?
De er helt ens og kommer fra samme pakke. Jeg har prøvet at kopiere tre forskellige film, men kun den ene lykkedes. De to andre virker som om de er tomme. Der var ingen problemer under selve brændingen, så jeg forstår det ikke helt. Det er nogle dvd+r og ja de var ret billige, men er det ikke lidt underligt alligevel?
Avatar billede norbert Nybegynder
05. oktober 2004 - 21:01 #1
Sådan er det desværre, når man køber for billige medier. Det kan slet ikke betale sig, da man kan risikere at skulle smide over halvdelen ud. Så hellere give en ordentlig pris for dem fra starten. Jeg bruger selv kun Verbatim, som virker hver eneste gang, aldrig haft en fejlbrænding. Her er et par links, så du kan se priserne:

http://www.wesellcd.com/shop/default.asp?SetLng=1
http://www.azomedia.dk/shop/default.asp
http://www.nierle6.com/s01.php?cur=dkr&sp=dk&ag=1&letterid=73
http://www.mediecentralen.com
http://www.billigmedien.de/shop/
Den her side:http://www.digitalfaq.com/media/dvdmedia.htm kan du se lidt om kvaliteterne på de forskellige mærker, i hvilken gruppe, de forskellige medier er placeret i. Jeg kan forestille mig, at dem du har købt er i gruppe 4, også kaldet garbage-kategorien. Men selvfølgelig kan det jo godt være din brænder, der måske ikke har det så godt?
Avatar billede karisma28 Nybegynder
05. oktober 2004 - 21:03 #2
Ok tak. Tænkte også på kun at købe verbatim fremover, så det er da rart at høre, at der i hvert fald ikke er problemer med dem.
Avatar billede karisma28 Nybegynder
05. oktober 2004 - 21:03 #3
Skriver du lige et svar, så jeg kan give dig point?
Avatar billede norbert Nybegynder
05. oktober 2004 - 21:08 #4
Jada, men hvis du aldrig har kørt med dem synes jeg du skulle i første omgang nøjes med at købe en lille pakke, evt. et par stykker her i Danmark, inden du bruger hele formuen :-) Det ville være ærgerligt, hvis brænderen ikke passer til dem. Men jeg har som sagt ikke haft problemer med dem, og jeg har to stationere dvd-recordere og to pc-dvd-brændere, som alle reagerer fint med dem. :-)
Avatar billede norbert Nybegynder
05. oktober 2004 - 21:24 #5
Takker :-)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester