Avatar billede wanger.dk Nybegynder
05. marts 2005 - 09:08 Der er 2 kommentarer

Programmør søges

Hey exp folk -

Mig og nogle venner har denne her drøm om at få et website op at køre - Vores planer er at lave et site hvorpå vi kan forene/samle den danske black metal ungdom - For dem der ikke er helt med så er black metal en subgenre inden for Metal eller Heavy metal som folk nok kender det bedst - Nå men anyways - vi har temmelig store planer om sitet - og det er her du/i kommer ind - Jeg kar kun en lille html viden på begynder basis - og har derfor ikke evnerne til at færdigøre sitet - Jeg HAR dog lavet selve layout'et/designet og det er faktisk lige til at gå til hvad angår programmeringen af det hele - Det jeg godt kunne tænke mig var om der var nogen som ville hjælpe mig med at få et forum og et chat system op at køre (slet ikke på ex. Jubii chat basis men en del mere simpelt). Har dog tanker om at det kunne være fedt hvis man kunne have sin egen profil/bruger på denne her "mini chat" - MHT. betaling ved jeg virkelig ikke - har ikke de store penge at byde af - men hvis det er kan vi godt finde ud af noget - men ellers masser af point og god omtale og evt. link/banner på siden -

URL: www.nuclearwinter.dk

håber der er nogle gavmilde sjæle derude et sted -

/Peter
Avatar billede expnet Seniormester
05. marts 2005 - 12:10 #1
kan du smide en mail / msn ?
Avatar billede wanger.dk Nybegynder
05. marts 2005 - 15:00 #2
ja da :) ptr@stofanet.dk - til msn
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester