Sikkerhed i Office Outlook
HejNår jeg vil sync. min Nokia 9500 telefon med Office Outlook kommer denne boks op:
http://www.larsroland.dk/Ting/out.JPG
Man kan så give den adgang fra 1 til 10 min og det er irriterende!! Jeg vil gerne have denne boks væk, så man altid har adgang når jeg trykker sync. på min bordholder. Hvordan får man denne boks væk?? Jeg vil ikke bare fjerne alt sikkerhed i outlook og slå niveauet helt i bund. Der er point til den der kan løse mit lille problem uden at fjerne sikkerheden helt.
På forhånd Tak!
