Avatar billede jensjuel Nybegynder
01. juli 2005 - 14:25 Der er 4 kommentarer

Terminal Services via Internet Explore

Hej

er ved at sætte en server op, som jeg skal kunne komme på via internet explore, pt kan jeg kun komme på ved at taste ip addresen fx http://ipaddress/tsweb, hvordan kan jeg lave det så jeg kan kalde serveren via dens computernavn, fx: http://computernavn/tsweb
håber der er nogen der kan hjælpe
Avatar billede lap Nybegynder
01. juli 2005 - 21:22 #1
på din dns-server skal du oprette <computernavn> - alternativt putte den i din hosts-fil (%windir%\system32\drivers\etc\hosts)
Avatar billede jdaugaard Nybegynder
03. juli 2005 - 02:26 #2
Installer WINS på din server og sæt dine klienter til at bruge den - det skulle gøre NETBIOS navneopslag lidt nemmere. Går ud fra det er intern du skal have fat i den ikke? Ellers kan du som lap siger sætte den ind i din hosts fil eller lave en record i din dns på serveren og sørge for at din klienter bruger den.
Avatar billede jensjuel Nybegynder
03. juli 2005 - 12:40 #3
har prøvet alt hvad i skriver. jeg har nok ikke været præcis nok i den første teskst. jeg kan fint komme på TS internt med en brower, ved at skrive http://servernavn/tsweb, men jeg vil gerne kunne komme på udefra, fra internet og det kan jeg også, men kun ved at skrive ip addressen -> http://ip/tsweb og der vil jeg gerne kunne skrive et navn i stedet for en ip, men det kan jeg ikke, kun internt virker det.
Avatar billede jdaugaard Nybegynder
03. juli 2005 - 20:32 #4
Se det var straks noget andet... Først skal du have et domænenavn fx domain.dk. I DNS på dette domæne kan du lave en A record der peger på din WAN ip. Det kunne fx hedde ts.domain.dk. Du skal yderligere i den router NAT'e port 80 til webacces og/eller port 3389 hvis folk skal komme på via Fjernskrivebord.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester