Avatar billede cheff25 Nybegynder
10. marts 2006 - 10:51 Der er 2 kommentarer

Dårlig lyd, på optagelser fra internettet

Jeg har to forskellige programmer, som jeg bruger til at optage audio fra nettet, (AnyRec og #1 Sound recorder), men når jeg optager, så er lyden elendig og den runger meget. Dert har aldrig været problemer med dette før, og jeg ved ikke om det er pga, at jeg har installeret en mikrofon, eller om optage styrken er indstillet for højt, og har selv prøvet at afhjælpe begge problemer, men uden held.
Avatar billede nva Praktikant
10. marts 2006 - 11:57 #1
Måske vil dette gratis program virke http://www.audiograbber.com-us.net/
Avatar billede cheff25 Nybegynder
17. marts 2006 - 00:38 #2
Problemet er ikke softwaren, problemet er at jeg optager de3t mikrofon hører oven i fx, netradio. Jeg leder efter en løsning, så jeg ikke skal pille mikrofon stikket ud af min pc, hver gang jeg ønsker at optage.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester