Avatar billede twami Nybegynder
13. maj 2006 - 09:32 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Lyd i hele lejligheden

Jeg har netop investeret i egen lejlighed og skal have lavet et system, så jeg kan høre musik i hele lejligheden (100 kvm).

Jeg vil have min bærbare i stuen, som så skal kunne sende musik ud til højtalersæt i stuen, i køkkenet, i badeværelset og i soveværelset. Så jeg f.eks. kan køre netradio og så høre det ligemeget hvor i lejligheden jeg er.

Hvordan vil I foreslå jeg router lyden rundt i lejligheden? Jeg vil jo gerne have samme signal i alle højtalerne samtidigt (når jeg altså har tændt alle højtalersættene).

Vil det være en idé at købe en lille mixer med en masse stereoudgange? Skal jeg have fat i noget trådløst? Findes der en trådløs enhed man kan købe sammen med en ordentlig stak højtalere? Eller hvordan?

Har I nogle forslag?

På forhånd tak.
Avatar billede leif Seniormester
13. maj 2006 - 11:30 #1
Hvorfor bruge din Bærbar til det ? Hvad med en dedikeret maskine til det ? Et MediaCEnter af en art og kører det via en forstærker ?
Avatar billede benjatke Nybegynder
13. maj 2006 - 18:37 #2
jeg har bare været ude på en losseplads og finde alle de gamle anlæg jeg kunne finde og så slutte dem sammen.
Avatar billede julleman Nybegynder
13. maj 2006 - 18:48 #3
Airport express fra Apple har en lydudgang med både digital(optisk) og analog signal. Desuden findes programmet airfoil(
http://www.rogueamoeba.com/airfoil/ ) der kan streame lyden til de punkter du har i lejligheden.

Det hele forbindes trådløst og kan alt efter opsætning køres som almindelige klienter på et i forvejen trådløst net, eller de kan sættes op til at være accesspunkt/router.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester