Sletning af brugermapper under Documents and Settings
Hej EksperterJeg er ved at rydde op på min PC, og har slettet nogle gamle profiler ved at gå ind i Kontrolpanel --> Administration --> Computeradministration --> Lokale brugere og grupper. Det gik fint, men når jeg går ind under Documents and Settings, så ligger mapperne fra de brugerprofiler jeg slettede der stadigvæk (inkl. alt indholdet), fx C:\Documents and Settings\GammelProfil.
Mit spørgsmål er: Kan jeg slette disse mapper uden videre, og uden at få problemer med Windows XP?
Hilsen
Kresten
