Avatar billede accesspro Nybegynder
03. januar 2007 - 20:30 Der er 2 kommentarer

OS Commerce og PHP ekspert

Jeg leder efter en OS Commerce og PHP ekspert til ad hoc opgaver på vores site www.autolog.dk. Du vil blive aflønnet på time basis. Første opgaver forventer jeg er ca. 2 dages arbejde, men der vil løbende komme nye ting til vi skal have lavet.

Kontakt mig på 45480104

Med Venlig Hilsen
Robert Holm
Avatar billede accesspro Nybegynder
03. januar 2007 - 20:37 #1
Du kan også kontakte mig på min mail rh@autolog.dk
Avatar billede limemedia Nybegynder
28. januar 2007 - 11:08 #2
Email mig på yeuxbleus@gmail.com hvis du ikke allerede har fundet en udvikler. Arbejder som Senior Internet Konsulent i Tokyo og har eget firma - hvis du vil have optimale løsninger og ikke bare en lappe løsning her og der

Fordelen ved at jeg bor på den anden side af kloden er, at dit problem er løst næste morgen når du står op, fremfor ved dags ende :)
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester