Avatar billede ove.c Nybegynder
28. april 2007 - 09:31 Der er 2 kommentarer

Udskrivning af PDF filer format A6 på A4 papir

Jeg har lige købt et nyt Digitalt Canon Kamera - den avancerede brugervejledning ligger på en CD i PDF format A6 105 x 148 mm - jeg kan selvfølgelig udskrive de 146 sider - (1 side på hver)

Mit spørgsmål er, kan jeg udskrive f. eks 4 af disse A6 sider på en A4 side?

Jeg har prøvet i printerindstillingerne at udskrive 4 PDF sider - A6 ud på 1 A4 side men det resulterer blot i 1 A4 side med 4 "frimærkesider" store A6 sider (ulæselige)

Min printer er en HP 6P laserjet
Avatar billede fluse Nybegynder
29. april 2007 - 02:32 #1
Du kunne også vælge at få dem trykt... Det er faktisk ikke så dyrt som man skulle tro.

75 sider i duplex (altså 150sider). kan man få som løsark for 228kr inc. moms og porto. Og hvis man spørger pænt kan man nok godt få smidt en spiralryk i også for et par håndøre extra. så får man jo altså en manual der er noget mere overskuelig en 4 sider på samme side.

prisen er taget fra:
http://www.printeriet.dk/Losblade/LosbladeA6.html

Fluse
Avatar billede ove.c Nybegynder
13. maj 2007 - 21:28 #2
Det blev lidt af dit svar jeg brugte - det jeg gjorde var at jeg opdaterede minprinterdriver - dette gjorde mig i stand til at udskrive 2 sider på en A4 side - jeg fik så et et af disse tryk/indbindings butikker - der fik jeg sat en spiralryk på og så skåret de lidt store marginer til -  alt ialt en helt god løsning - vi slutter sagen - send mig venligst et svar
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester