Avatar billede Slettet bruger
16. juni 2007 - 22:36 Der er 4 kommentarer og
1 løsning

Spybot-search & Destroy

Jeg ved ikke om det er det rigtige sted men jeg prøver alligevel .
Når jeg kører en skanning med Spybot kommer den med 3 ting hver gang som jeg indtil nu ikke har turdet slette .
" Microsoft.Windows Disable system Restore "
" Microsoft.Windows SecurityCenter.Antivirus Disable Notify "
" ________________"_______________. Firewall Disable Notify "
                    Det er disse 3 som Spybot kommer med hver gang .
Hvad betyder de og kan jeg lade Spybot slette dem uden at jeg løber ind i problemer bagefter .
Avatar billede leif Seniormester
16. juni 2007 - 23:28 #1
Du har sikkert slået Systemgendannelse fra samt slået fra at den skal fortælle dig at FireWall og Antivirus er slået fra
Avatar billede johnstigers Seniormester
16. juni 2007 - 23:30 #2
" Microsoft.Windows Disable system Restore " = du har slået systemgendannelse fra
" Microsoft.Windows SecurityCenter.Antivirus Disable Notify " + " ________________"_______________. Firewall Disable Notify " = du har givet sikkerhedscentret besked om ikke at informere om at antivirus ikke er installleret + ikke give besked om at der ikke bruges firewall.

SDpåybot kan ikke fixe det - har selv prøvet.
Avatar billede Slettet bruger
17. juni 2007 - 12:10 #3
Systemgendannelse kører på computeren og antivirus samt firewall er også aktiveret , så jeg forstår ikke hvorfor Spybot kommer med disse advarsler .
Avatar billede johnstigers Seniormester
17. juni 2007 - 12:58 #4
Microsoft.Windows SecurityCenter.Antivirus Disable Notify " + " ________________"_______________. Firewall Disable Notify "

Dette betyder at sikkerhedscentret er sat til ikke at give besked når antivirus ikker installleret/slået fra + ikke give besked om at der ikke bruges firewall eller denne er slået fra.

Sikker på at systemgendannelse kører på alle dine diske/partitioner?
Avatar billede Karsten Petersen Nybegynder
17. juni 2007 - 13:03 #5
Kører du med Norton antivirus? Den plejer at slå de notifiers fra.
Det er på ingen måde farligt, og der er ikke tale om din computer er inficeret med noget (andet end Norton), så du kan roligt ignorere det.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview
Kategori
IT-kurser om Microsoft 365, sikkerhed, personlig vækst, udvikling, digital markedsføring, grafisk design, SAP og forretningsanalyse.

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester