flejn Nybegynder
20. august 2007 - 21:20 Der er 2 kommentarer

Packard Bell Bærbat recovery problem

Hej Eksperter.

Ved ikke om jeg har valgt den rigtige kategori.
Men mit problem er som følger.
Jeg har købt en brugt packard bell bærbar (model: MX36-V-019) som jeg skal have installeret Vista på siden der var XP da jeg fik den.
Jeg har fået 2 recovery CD/DVD med men når jeg sætter dem i computeren og genstarter den kommer jeg ind i en menu jeg ikke har set før (har dog rebootet computere før)
I den menu der kommer frem står der øverst "Vælg komponenter, der skal genoprettes..." hvor jeg så kan vælge bl. a Bluetooth device, Country Code osv. Der er så en der hedder software hvor vista ligger. Når jeg så sætter flueben i og trykker på "Vælg kompononter, der skal eksporteres" beder den mig indtaste en valideringskode.

Hvor finder jeg denne kode? Har prøvet alt hvad der står på bagsiden af den bærbare.
jop... Nybegynder
20. august 2007 - 21:45 #1
Har du ikke en brugbar serial til vista?
flejn Nybegynder
20. august 2007 - 21:50 #2
Jo den står under computeren men det er ikke den den vil have. Har prøvet og den siger bare den er ugyldig. Ved ikke hvor jeg finder Valideringskode som den beder om.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Kendt dansk trafik-app nægter at fjerne undersøgelse trods trussel om fogedforbud: "Den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny"
Interview: Saphe-stifter nægter at fjerne undersøgelse fra oktober 2017 fra tjenestens hjemmeside, men han erkender, at han ikke aner, hvordan det danske marked for trafik-apps forholder sig i dag. "Det kan være, at vi laver en ny undersøgelse på et tidspunkt, men den her undersøgelse bliver liggende, indtil der kommer en ny," lyder det.
CIO
Tag med på Computerworlds store lederkonference og mød de danske top-CIO'er, som bygger de nye it-afdelinger
Anvendelsen af digital teknologi og organiseringen af it-afdelinger er under radikal transformation. På konferencen Digitaliseringsledelse 2.0 kan du møde de CIO'er fra Bankdata, Adform og Rockwoll, som står i spidsen for teknologi-adoptionen.
Job & Karriere
Manden bag Stack Overflow til softwareudviklere og folk i it-branchen: Disse ting skal du lære, hvis du vil undgå at blive tromlet totalt
Interview: Manden bag Stack Overflow og Trello har en opsang til folk i it-branchen. Her er de kompetencer, som du bare skal tilegne dig nu.
White paper
Roadmap til din digitale forretning
Digital transformation er på alles læber, men flere virksomheder er usikre på hvordan man rent faktisk kommer i gang. I dette whitepaper gennemgår vi en case fra den britiske online retail branche, hvor vi ser, hvordan I opnår en operationel og konkurrencemæssig fordel.