flejn Nybegynder
20. august 2007 - 21:20 Der er 2 kommentarer

Packard Bell Bærbat recovery problem

Hej Eksperter.

Ved ikke om jeg har valgt den rigtige kategori.
Men mit problem er som følger.
Jeg har købt en brugt packard bell bærbar (model: MX36-V-019) som jeg skal have installeret Vista på siden der var XP da jeg fik den.
Jeg har fået 2 recovery CD/DVD med men når jeg sætter dem i computeren og genstarter den kommer jeg ind i en menu jeg ikke har set før (har dog rebootet computere før)
I den menu der kommer frem står der øverst "Vælg komponenter, der skal genoprettes..." hvor jeg så kan vælge bl. a Bluetooth device, Country Code osv. Der er så en der hedder software hvor vista ligger. Når jeg så sætter flueben i og trykker på "Vælg kompononter, der skal eksporteres" beder den mig indtaste en valideringskode.

Hvor finder jeg denne kode? Har prøvet alt hvad der står på bagsiden af den bærbare.
jop... Nybegynder
20. august 2007 - 21:45 #1
Har du ikke en brugbar serial til vista?
flejn Nybegynder
20. august 2007 - 21:50 #2
Jo den står under computeren men det er ikke den den vil have. Har prøvet og den siger bare den er ugyldig. Ved ikke hvor jeg finder Valideringskode som den beder om.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sådan afgør Lyngby Taarbæk Kommune valget mellem Schultz og KMD: "Der er ingen tvivl om, at det vil være allernemmest bare at blive hos KMD"
Interview: Kampen om at levere det nye fagsystem til Lyngby Taarbæk Kommunes jobcenter står mellem Schultz og KMD, efter KMD har opsagt den nuværende kontrakt tre måneder før tid. Læs her hvordan Lyngby Taarbæk Kommune beslutter sig for, hvilket af de to nye systemer kommunen skal bruge fra årsskiftet.
CIO
Forleden reparerede en mekaniker min bil: Det kostede 4.200 kroner, som min hjerne snød mig til at betale med et smil
De rationelle it-beslutninger du træffer er måske en illusion. Det lærte jeg da min bil gik i stykker og min hjerne snød mig til at tro, at alt var fint. Til gengæld fandt jeg tre fælder dine it-beslutninger kan falde i.
Job & Karriere
It-fagforbund rasler med sablerne over for IBM: Kræver overenskomst til 300 fyringstruede KMD-medarbejdere
It-fagforbundene Prosa og HK kræver nu, at de 300 fyringstruede KMD-medarbejdere, der den 1. oktober bliver virksomhedsoverdraget til IBM, bliver sikret med en overenskomst. Hvis kravene ikke bliver efterkommet, kan det ende med en faglig tvist, lyder det fra Prosa.
White paper
Du slipper ikke … digitaliseringen rammer også dig og din virksomhed. Men gå ikke i panik, for de fundamentale færdigheder er (næsten) de samme som altid
Hvordan slipper industrivirksomheder i alle størrelser igennem det minefelt af markedskræfter, stadig mere krævende digitale kunder, konkurrencepres og digitale forventninger? Nøglen er at begynde med det fundamentale. Mennesker, smidige processer, digitalt lederskab og tilfredse kunder. Læs dette whitepaper fra Columbus med bidrag fra eksperter og få indsigt i relevant benchmarking. 24 sider på engelsk.