flejn Nybegynder
20. august 2007 - 21:20 Der er 2 kommentarer

Packard Bell Bærbat recovery problem

Hej Eksperter.

Ved ikke om jeg har valgt den rigtige kategori.
Men mit problem er som følger.
Jeg har købt en brugt packard bell bærbar (model: MX36-V-019) som jeg skal have installeret Vista på siden der var XP da jeg fik den.
Jeg har fået 2 recovery CD/DVD med men når jeg sætter dem i computeren og genstarter den kommer jeg ind i en menu jeg ikke har set før (har dog rebootet computere før)
I den menu der kommer frem står der øverst "Vælg komponenter, der skal genoprettes..." hvor jeg så kan vælge bl. a Bluetooth device, Country Code osv. Der er så en der hedder software hvor vista ligger. Når jeg så sætter flueben i og trykker på "Vælg kompononter, der skal eksporteres" beder den mig indtaste en valideringskode.

Hvor finder jeg denne kode? Har prøvet alt hvad der står på bagsiden af den bærbare.
jop... Nybegynder
20. august 2007 - 21:45 #1
Har du ikke en brugbar serial til vista?
flejn Nybegynder
20. august 2007 - 21:50 #2
Jo den står under computeren men det er ikke den den vil have. Har prøvet og den siger bare den er ugyldig. Ved ikke hvor jeg finder Valideringskode som den beder om.
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Hjalp virksomheder Atea med at klage over omstridt udbud i Region Sjælland? Forsvarer udpeger Ib Kunøe som fællesnævner
Der indløb klager fra flere it-selskaber, da Region Sjælland i 2015 udpegede 3A-it som vinder af et stort it-udbud foran næsen af Atea. Det pudsige er, at klagerne var næsten ens. Forsvarer i Atea-sagen peger på et interessant sammenfald - Ib Kunøe.
Computerworld
Fona-ejer skal betale million-beløb tilbage: Hævede 22 millioner kroner lige inden krak
Fona-ejeren Elkjøp Nordic trak uretmæssigt 22 millioner kroner ud af selskabet lige inden salget af den kendte kæde gik ned med flaget.
CIO
Her er tre vigtige spørgsmål, som du altid bør stille til sælgere af it-systemer
Klumme: Softwareudviklere elsker at hade sælgere, der generelt er lidt for glatte, lidt for smilende, lidt for hjertelige og også dygtige til at undvige eller parere, når man fagligt argumenterer for sine forbehold overfor det system, man lige har fået præsenteret og lynhurtigt har spottet ikke vil fungere.
Job & Karriere
Regeringen vil gøre it-undervisning obligatorisk i folkeskolen: "Planen er, at alle danske børn skal lære at kode," siger undervisningsministeren
Interview: Regeringen indfører obligatorisk undervisning i it i folkeskolen på alle klassetrin og præsenterer fredag ny plan. Ny forsøgsordning i op til 50 skoler skal bane vejen. “Visionen for planen er, at alle danske børn skal lære at kode,” siger undervisningsminister Merete Riisager (LA).
White paper
11 skridt, der sikrer dig det bedste udbytte af dit CRM-projekt
Dette whitepaper identificerer 11 skridt, som enhver organisation bør gennemgå i forbindelse med CRM-implementering.