21. januar 2008 - 10:09Der er
5 kommentarer og 1 løsning
"Andre brugere" når man logger af
Når jeg vil lukke PC´en, dukker flg. meddelelse op: "Der er andre brugere logget på denne computer. Disse brugere kan miste data, hvis Windows lukkes. Vil du forsætte med af lukke?" Man kan så klikke på "ja" eller "nej"! Nu er jeg imidlertid den eneste, der bruger maskinen, så hvorfor meddelelsen?
De fleste virksomheder har efterhånden bevist, at AI virker.
Pilotprojekter leverer resultater. Medarbejdere bruger generative AI-værktøjer. Nye use cases dukker op på tværs af organisationen.
Der er gået nogle dage, hvor fejlen ikke er dukket op. Men nu dukkede den op (på den stationære) og jeg gjorde som foreskrevet. Joblisten viste kun én bruger med "Id"=0 og "Status" = Aktiv. Kan det være fordi ikke alle programmer var afsluttet , inden jeg ville lukke maskinen?
Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.