Avatar billede jonashansen Nybegynder
19. februar 2008 - 12:55 Der er 1 kommentar

problemer med mit grafikkort/nvidia sentinel

Hej jeg har store problemer med dårlig ydelse i mine 3d-spil. Dette er spil jeg tidligere har kunne afvikle uden det mindste problem. Jeg har også oplevet mærkelige farver på skærmen når jeg starter min computer.
Jeg har en amd 64 3200+, 1gig ram, geforce 7600gs(512mb) der sidder i agp og bruger en molex connector. Jeg begyndte for et par uger siden at få en stor mængde fejlmeddelelser fra nvidia sentinel. Der stod at mit grafikkort ikke fik nok strøm og at softwaren ville nedsætte clockhastigheden på mit kort. Hver dag fik jeg flere og flere at disse beskeder(omkr 200-500) hvilket fik min computer til at crashe. Clockhastigheden blev faktisk aldrig sat ned beskederne virkede bare som spam. på nettet læste jeg at løsningen var at slå nvidia sentinel fra, det gjorde jeg så og nu
går alting langsomt og jeg ser disse mærkelige farver ved opstart... jeg er bange for at mit kort er færdigt. Hvad gør jeg?
Avatar billede dragonknight Juniormester
19. februar 2008 - 14:09 #1
Prøv at rense blæseren på grafikkortet for nullermænd. Hvis der går en strømledning fra blæseren til grafikkortet, så afmonter denne under rengøringen.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester



Seneste spørgsmål Seneste aktivitet
I går 20:46 opkaldside Af hagbartm i Mobiltelefoner
I går 16:05 win 10 vil ikke boote Af bb69 i Windows
I går 11:20 Lenovo x390 Af tobberjas i PC
I går 10:14 Alder i Excel Af Nanarsi i Excel
I går 09:00 Flere linier på faneblad Af Peder Lund Nielsen i Excel