Avatar billede fedtpelsen Nybegynder
28. marts 2008 - 17:22 Der er 1 løsning

Problemer med HDMI

Jeg har en laptop med HDMI udgang, jeg vil gerne koble denne til min  surround receiver og sende signalet videre, også med HDMI, til mit tv (Panasonic TH-42PX70). Når jeg gør dette får jeg hverken billede på mit tv eller lyd gennem surround (den spiller lyden ud af laptophøjttalerne). Jeg kan se i nvidia control panel at den registrerer mit tv gennem receiveren, men som sagt kan jeg ikke få billede på. Når jeg kobler computeren til fjernsynet direkte med HDMI kabel får jeg billede, men ingen lyd, den spiller stadig ud af laptophøjttalerne, faktisk får jeg kun billede når jeg benytter HDMI indgang nummer 2 på tv'et, som kun kan overføre billede. I den anden indgang registrerer min computer fjernsynet er der, men intet billede. Gode råd er dyre...
Avatar billede fedtpelsen Nybegynder
20. september 2008 - 23:18 #1
...
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester