Avatar billede jonlanghoff Nybegynder
04. september 2008 - 11:12 Der er 1 kommentar

Indholdet af iTunes-biblioteket overført til ID3-tags

Undskyld, den lange titel... Her kommer et langt spørgsmål! :)

Jeg har et rimeligt omfattende iTunes-bibliotek med alle de vigtige informationer indtastet - årstal, album, kunstner, genre og så videre.

Problemet er at selvom informationerne bliver vist i iTunes, så forefindes de ikke allesammen i ID3'tags'ene. Dette betyder at hvis musikfilerne afspilles i andre programmer end iTunes (Winamp, Windows Media Player, diverse hardware-afspillere osv), vil informationerne ikke blive vist.

Dette skyldes at iTunes henter sine informationerne i sin egen biblioteksfil - vidst nok en XML-fil. Hvis man ændrer informationerne i en musikfil via iTunes, bliver de også nogle gange gemt i ID3-tag'et, men det er ikke rigtigt konsekvent.

Jeg søger derfor et program/script/whatever der kan gå ind i iTunes' biblioteksfil, hente informationerne ud og derefter putte dem ind i de tilsvarende MP3-filers ID3-tags.

Med venlig hilsen og på forhånd tak
Jon
Avatar billede jonlanghoff Nybegynder
08. september 2008 - 09:57 #1
Slet ingen??
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester