Avatar billede olsenit Praktikant
16. januar 2009 - 15:42

Summasummarum automatisk bankafstemning

Vi har lavet et program til automatisk bankafstemning.
Det går ud på at du bogfører alle dine bilag som skal afstemmes med banken - på bilagsdatoen på en bufferkonto (Uafstemt bank).
Kan den matches med din kontoudskrift fra banken (i csv format) bliver den overført til Afstemt bank - ellers bliver transaktionen udlignet og lagt over på en likvid mellemregningskonto.
Her vil den så ligge i x antal bankdage (kan indstilles i programmet) indtil der findes et match på bankkontoen - findes der ikke et match lægges den på en speciel fejlkonto for posteringer der ikke kan matches.

Afstemningen er semi-automatisk til at begynde med, men du kan definere regler for matchning og kontering af poster fra banken der ikke findes på den uafstemte bank.

Er der nogen der kan bruge sådan et program / er der nogen der har lyst til at afprøve mit program og evt. give lidt feedback?

Kan hentes her:
http://www.olsensrevision.dk/downloads/balance.zip
Dokumentation kan hentes her:
http://www.olsensrevision.dk/downloads/Kontoafstemning%20-%20brugervejledning.doc
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester