Avatar billede verakso Nybegynder
20. august 2009 - 21:14 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Vista domæne profil genstarter min ZyXEL router

Jeg har et problem der længe har været ved at drive mig til vanvid.

Jeg har en lidt over tre år gammel Dell Latitude D820 (så der er ingen hjælp længere hos Dell), og en ZyXEL Prestige 2602HW-D1A router fra Fullrate (og deres service har ligesom kun åbent, når man selv er på arbejde).

Probleme er, at routeren står og genstarter hele tiden, eller rettere - jeg fandt ud af, at problemet kunne isoleres til, når jeg satte Latituden til routeren.

Ligeså snart maskinern var startet op og logget ind lokalt med min domæne profile, så begyndte power lampen på routeren at stå og blinke i en uendelighed, og det var tydeligt at routeren stod og rebootede konstant.

Senere her til aften har jef så oven i købet kunne konstatere, at problemet ligger isoleret i min domæne profil. Nu hvor jeg er logget ind men min meget gamle og oprindelige lokale profil er der ingen problemer.

Jeg har også kunne boote op på en Live Ubuntu CD og set at det i hvert fald ikke er en hardware fejl.

Men hvor ligger problemet så?

Tydeligvis i en opsætning i min profil, men hvordan skal jeg finde ud af det?

Der må ligge noget snavs i min domæneprofil, og noget nasty noget, siden at det ligefrem kan få ens router til at gå i selsving.

Experten tillader kun at man giver 200 point, men jeg syntes den mindst er 1.000 værd ;)
Avatar billede snowball Novice
20. august 2009 - 21:58 #1
Jeg har faktisk haft præcis samme problem med min firma PC som også er en Dell Latitude D820 - dog med en Netgear WGR614v9 router i stedet for.

Jeg fandt desværre aldrig ud af hvad problemet var for det forsvandt lige så pludseligt som det var opstået.

Ting du dog kan prøve er at opdatere PC'en men nyeste BIOS og nyeste drivere.

http://support.euro.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WLH&osl=DA&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=LATITUDE+D820&hidos=WW1&hidlang=da&TabIndex=

Hvis det er et Intel trådløst netkort du har, så prøv evt. også med nyeste driver direkte fra Intel.

Det samme gælder for routeren, at den bør køre nyeste firmware.
Avatar billede verakso Nybegynder
20. august 2009 - 22:59 #2
Systemerne (Laptop & Router) kører skam med seneste firmware og drivers - i hvert fald de officielle.

Jeg tror heller ikke det er det, der er problemet, for som skrevet: Logger jeg på maskinen med en anden profil/login, så er der ingen problemer.

Ergo må problemet ligge i denne ene, men vigtige, profil.

Er der nogle tools der kan enten sammenligene hvad der kører under en profil, men ikke en anden?

Det kunne måske være en setting, eller en helt skæv indstilling af netkortet, som er registreret på profil niveau?
Avatar billede verakso Nybegynder
24. august 2009 - 23:08 #3
Så fandt jeg selv fejlen!

Jeg brugte udelukkelsesmetoden med msconfig, startede med at disable alt, og så eller gå igang med at reboote, starte tjenester, reboote osv.

Det korte af det lange er, at det var Symantec der var synderen. Om det så lige var pcAnywhere eller EndPoint Protection, er for mig lidt lige meget - så begge dele røg af.

Det gøre maskinen (eller routeren) til gengæld ikke mere, efter alt Symantec er væk fra maskinen....
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Giv grønt lys for de gode ideer med Power Platformen
Hvad er Microsoft Power Platform? – og hvordan gør den det nemmere at udvikle apps og skabe en god business case ud af selv mindre projekter? Her giver AlfaPeople et hurtigt og konkret overblik over, hvor du kan drage fordel af platformen.