Avatar billede Chizpa Nybegynder
04. maj 2010 - 09:12

PDA/Smartphone til microcontroller vha. Bluetooth SPP (Windows Mobile)

Forholdsvis kort forklaret:

Jeg har:
- Smartphone med Windows Mobile 6.0
- LM058 Bluetooth RS232 Cable replacement
- Atmel Microcontroller (Mega16), som skal 'styre' LM058

Hvad jeg gerne vil opnå.
- Når de to enheder ser hinanden (Smartphone og LM058), så skal de automatisk 'finde sammen' (uden PIN, da det kan være svært på Microcontroller at styre (omend det er muligt)), det er lykkedes mig at fjerne PIN på LM058 (tror jeg) med kommandoen "ATP0"
- At de opretter en RS232 Seriel forbindelse, således jeg jeg kan sende information frem og tilbage (ved godt at dette nok kræver en applikation på smartphone siden (har nogenlunde styr på MCU - siden).

...er der nogen der har erfaring med dette og som evt. kan lave noget step-by-step omkring det. Det er ikke sourcekode osv. jeg har brug for, men mere princippet i det. Hvad skal være slave og master, hvordan får man dem til at bond'e uden at der kræves PIN osv...

På forhånd tak, er der brug for uddybende spørgsmål så bare spørg. Jeg er næsten selv ved at have den luret, men kan ikke rigtig lige få tingene helt på plads.
Avatar billede Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links. Der sættes "nofollow" på alle links.

Loading billede Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester