jasber Nybegynder
23. juli 2001 - 14:00 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Er det bare mig, eller er dette lidt lusket

http://www.eksperten.dk/spm/91469
http://www.eksperten.dk/spm/91477

Specielt det, at der i begge spm., er der svaret efter ca. 40 sekunder - Samt den ene er oprettet idag, og den anden spørger hvad PHP er for 200 points -> Jeg mener nu at det lugter lidt, hvad mener i?
tommyf Nybegynder
23. juli 2001 - 14:03 #1
Tror også det er noget fusk - men gidder ikke bruge mere tid på det. Der er alt for meget af den slags efterhånden
Admin\'s har jo lavet en sider der opdatere sig selv. Alt indholdet kommer jo automatisk. Nu mangler de bare nogle co-admins så indholdet også kunne blive kontrolleret automatisk... men de tør vist ikke give magten fra sig ;o)
Der er alt for mange spørgsmål der venter på svar fra Admin. Enten gidder de ikke længere, eller har ikke tid til det (de har trosalt andre ting at lave end at hjælpe små >15årige på rette vej).
kunze Nybegynder
23. juli 2001 - 14:04 #2
STINKER LANGT VÆK!!!
andreas_admin Nybegynder
25. juli 2001 - 10:43 #3
De er slettet !
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
"Jeg vil selv bestemme, om jeg skal ansætte fem bestemte medarbejdere, eller om mine medarbejdere skal løbe nøgne rundt om bygningen for at nå målsætningerne"
"Jeg vil selv bestemme, om jeg skal ansætte fem bestemte medarbejdere, eller om mine medarbejdere skal løbe nøgen rundt om bygningen for at nå målsætningerne."
Computerworld
Trump kræver pludselig ‘en masse penge’ for at godkende Microsofts køb af TikTok
Præsident Donald Trump siger, at USA skal have ‘en masse penge’, hvis Microsoft skal have grønt lys til at købe kinesiske TikTok. Kina truer med at svare igen.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Når du skal designe, udvikle og implementere dokumenter i Dynamics 365
I dette whitepaper får du et overblik over de forskellige muligheder, der findes, når du skal designe, udvikle og implementere eksterne ERP-dokumenter i Dynamics 365 for Finance and Operations. I dokumentet kan du blandt andet se en sammenligning mellem Lasernet og en række andre løsninger. Bag whitepaperet står Tabellae, der over de seneste ni år har arbejdet med mere end 500 ERP-projekter og som har stor indsigt i Lasernet Output Management-systemet fra Formpipe Software.