jasber Nybegynder
23. juli 2001 - 14:00 Der er 2 kommentarer og
1 løsning

Er det bare mig, eller er dette lidt lusket

http://www.eksperten.dk/spm/91469
http://www.eksperten.dk/spm/91477

Specielt det, at der i begge spm., er der svaret efter ca. 40 sekunder - Samt den ene er oprettet idag, og den anden spørger hvad PHP er for 200 points -> Jeg mener nu at det lugter lidt, hvad mener i?
tommyf Nybegynder
23. juli 2001 - 14:03 #1
Tror også det er noget fusk - men gidder ikke bruge mere tid på det. Der er alt for meget af den slags efterhånden
Admin\'s har jo lavet en sider der opdatere sig selv. Alt indholdet kommer jo automatisk. Nu mangler de bare nogle co-admins så indholdet også kunne blive kontrolleret automatisk... men de tør vist ikke give magten fra sig ;o)
Der er alt for mange spørgsmål der venter på svar fra Admin. Enten gidder de ikke længere, eller har ikke tid til det (de har trosalt andre ting at lave end at hjælpe små >15årige på rette vej).
kunze Nybegynder
23. juli 2001 - 14:04 #2
STINKER LANGT VÆK!!!
andreas_admin Nybegynder
25. juli 2001 - 10:43 #3
De er slettet !
Ny bruger Nybegynder

Din løsning...

Tilladte BB-code-tags: [b]fed[/b] [i]kursiv[/i] [u]understreget[/u] Web- og emailadresser omdannes automatisk til links

Opret Preview

Log ind eller opret profil

Hov!

For at kunne deltage på Computerworld Eksperten skal du være logget ind.

Det er heldigvis nemt at oprette en bruger: Det tager to minutter og du kan vælge at bruge enten e-mail, Facebook eller Google som login.

Du kan også logge ind via nedenstående tjenester

Premium
Fremtiden har aldrig set mere usikker ud for Intel: Her er det, der kan redde – og dødsdømme chip-kæmpen
Computerviews: Intels nyslåede topchef Pat Gelsinger står overfor en stribe rigtig svære beslutninger. Hvis han ikke træder varsomt, vil chip-giganten sandsynligvis sygne hen.
Computerworld
Denne malware er den største trussel mod din virksomhed lige nu
Den mest aktive malware i verden sniger sig ind, og at svært at gøre nøget ved. Se her hvordan du tager dine forholdsregler.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Microsoft i kæmpe dansk satsning - åbner tre store datacentre i Danmark
Microsoft lancerer kæmpe satsning fra hovedkvarteret i Lyngby. Selskabet åbner tre store bæredygtige datacentre på Sjælland.
White paper
Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi
Evnen til at tilpasse sig en verden i konstant forandring bliver afgørende for virksomhedens mulighed for at vækste i fremtiden. Ét af de finansielle håndtag du kan skrue på, er en hel eller delvis outsourcing af it-driften. I e-bogen ”Kunsten at navigere i en tilpasningsøkonomi” får du viden om, hvordan din virksomhed kan bruge tilpasningsøkonomi til at håndtere fremtidens krav til it. Vi spørger blandt andet: - Kan din virksomhed skalere og tilpasse sin digitale kapacitet og økonomi? - Har dine kunder tillid til, at du har de skarpeste it-løsninger? - Ville I kunne styrke forretningen ved at give jeres it mere fokus? - Kan I få øget funktionalitet til samme pris? Vi fokuserer på risiko, økonomi, fokus og valg af it-partner, som er fire opmærksomhedspunkter du skal have styr på for at lykkes med at tilpasse virksomheden til at modstå forandringerne i verden.